DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 21/1

Benvolgudes famílies, us adjuntem les següents informacions

FRUITA A L’ESCOLA

Us comuniquem els dies que els vostres fills/es no hauran de dur esmorzar ja que es menjaran la fruita especificada en el calendari que us fem arribar.

MILLOREM I PINTEM ELS NOSTRES PATIS (3 DE FEBRER)

Us animem a participar el proper diumenge dia 3 de febrer al matí a pintar i repintar jocs de diverses zones dels patis de l’escola . Entre tots i totes volem millorar la zona d’esbarjo dels/ de les alumnes de l’escola.
És una activitat oberta a totes les famílies les quals seran les responsables dels seus fills i filles.

CARNESTOLTES (2 de març)🎭🎭

Ja tornem a tenir a tocar el Carnaval! Aquest any, com vam fer l’any passat, les cinc escoles públiques d’Igualada anirem juntes a la rua.
Les comissions de les diferents escoles ja treballem des de fa dies 😅😅 i ara ha arribat l’hora de demanar-vos la vostra participació.
Segur que algun de vosaltres us estareu preguntant… ❓❓❓❓ I perquè tornem a anar junts si ja ho vam fer l’any passat?
Els representants de les diferents escoles vam estar debatent aquesta qüestió i vam decidir tirar endavant aquest projecte un any més, tenint en compte la situació delicada en què es troba l’escola pública a la ciutat (només cinc centres), entenem que és una bona manera de fer-nos presents, de coneixe’ns més i compartir objectius, en definitiva, una oportunitat més per a continuar fent xarxa.
I perquè l’any passat ho vam passar d’allò més bé, perquè considerem que és una manera molt positiva de mostrar la força de l’escola pública, perquè tenim potents reivindicacions que ens afecten a tots i totes i junts som molt més forts.
En definitiva, col·laborar entre nosaltres 🤝🏻🤝🏻és una molt bonica manera de fer xarxa i aprendre plegats.
Aquest any, volem reivindicar els desplaçaments en bicicleta 🚴🏻🚴🏻‍♀d’una manera sana, segura i divertida dels petits i grans de la nostra ciutat.👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧
Us animem a participar a “L’escola pública sobre rodes” 🚴🏻‍♀🚴🏻 i ajudar a mostrar la força de les famílies de les escoles públiques d’Igualada amb una divertida disfressa de bicicleta, que serà de cartó i que haureu de tunejar al vostre gust i acabar de muntar amb els complements que us donarem.
Per fer les inscripcions podeu passar per les oficines de l’AMPA fins al dia 1 de febrer (horari habitual), on haureu d’inscriure cada membre de la família, triar la talla de la samarreta (penseu quin gruix de roba portareu a sota) i efectuar el pagament (8 € per disfressa).

RECORDEU: DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 1 DE FEBRER

DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 18/12

Benvolgudes famílies,

CANTADES DE NADAL

P3, P4 i P5
Dimarts 18 desembre
Hora: 15.30
1r i 2n
Dimecres 19 desembre
Hora: 15.15
3r i 4t
Dimecres 19 desembre
Hora: 16.15
5è i 6è
Dijous 20 desembre
Hora: 15.15

CLASSES DE CATALÀ

Des de Càritas Anoia Segarra i l’ Oficina tècnica d’inclusió de l’Ajuntament d’Igualada s’ha proposat a l’Ampa i a la Direcció de l’escola la realització de classes de català per a pares/mares d’alumnes de l’escola.
Pensem que és important que totes les famílies puguin expressar-se en català per facilitar la relació amb l’escola i el millor coneixement mutu. Per això a partir de febrer i fins el maig es faran classes per iniciar l’aprenentatge del català, es tingui el nivell que es tinguin.
Hem compartit aquest projecte amb l’AMPA per tal de demanar persones voluntàries per poder reforçar el professorat i poder aportar la informació i el coneixement de la vida de l’escola. També comptem amb el suport del claustre ja que conjuntament amb l’AMPA hauran de fer la difusió i el suport a l’activitat.
Les classes seran en horari escolar per facilitar l’assistència, seran els dimarts i dijous de 15.15 a 16.45 h.
Si disposeu de temps i esteu d’acord amb aquesta necessitat agrairem us poseu en contacte amb l’AMPA per col·laborar-hi. Desitgem que les classes de català afavoreixin la relació entre la família i l’escola.

DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 10/12

Benvolgudes famílies

FEM PATIS

El proper dimarts dia 11 de desembre a les 17h, ens trobarem la comissió Fem Patis, l’objectiu de la reunió és recollir idees i començar a temporalitzar les accions a dur a terme. Volem fer del pati un espai més agradable i educatiu. Ens voleu ajudar? Us esperem a la reunió!

DONACIONS PEL MERCAT MÀGIC DE NADAL

Us fem saber que durant aquesta setmana encara podeu fer les vostres donacions pel mercat màgic de nadal, però en l’horari normal d’AMPA, és a dir, dilluns a les 9h, dimarts a les 15h i dijous a les 17h.


Recordeu que necessitem voluntaris i voluntàries per realitzar diferents activitats el dia 16 de desembre al matí. Si us voleu oferir com a voluntaris/es, podeu adreçar-vos a l’AMPA o enviar un correu electrònic a info@ampadolorsmarti.cat. Totes les mans seran ben rebudes, l’objectiu comú, recaptar diners per la investigació del càncer.

FESTES NADALENQUES


DIMECRES 12 Visita de l’Esmolet/a a l’escola (activitat per infantil i cicle inicial).

DIVENDRES 14 DE DESEMBRE Tarda: a les 15.15h, els/les pares/mares de l’AMPA ens representaran l’obra de teatre “Els valors són un cas” pels alumnes de P3 a 2n, i a les 16 h pels alumnes de 3r a 6è.

RECOLLIDA DE MATERIAL DE REBUIG

Des de l’AMPA volem donar les GRÀCIES a totes les famílies que han portat a l’escola gots de iogurt. Per ara ja no en necessitem més. El que sí que seguim recollint són : càpsules de cafè, botons i pots de vidre amb tapa, de qualsevol mida.

DOLORS MARTÍ NOTÍCIES 4/12

Benvolgudes famílies

RESULTATS ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

S’han dut a terme les votacions per la renovació dels representants del sector professorat i pares i mares, els membres escollits són:
Representant del professorat: Mariona Planas Puigvert
Representant del professorat: Jordi Rodrigo Roma
Representant de pares i mares: Albert Ferrer Travesset
Representant de pares i mares: Mireia Morera Vivó

CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS- FINS EL 20 DESEMBRE

Des de l’escola volem demanar la vostra participació en la campanya que promou CARITAS. L’objectiu és aconseguir que les persones més necessitades del municipi rebin productes de primera necessitat i que la col·laboració de la ciutadania pugui ser de forma continuada durant tot l’any.
Els aliments que més necessitem són: oli, llaunes de tonyina i sardina, llet, sucre, sal, farina, llaunes de tomàquet, productes d’higiene per adults (sabó cos, xampú, pasta de dents) i per infants (sabó, crema hidratant, tovalloletes, bolquers,..).

PARTICIPACIÓ FAMÍLIES DECORACIÓ NADAL- FINS 10 DESEMBRE

Per tal de decorar l’escola volem penjar elements decoratius nadalencs (arbres, boles, pinyes,…) decorades que vosaltres porteu de casa i que hagueu treballat juntament amb els/les vostres fills/es.
Podeu fer arribar al/a la tutor/a el treball fins el dia 10 de desembre.

LLIURAMENT DISTINTIU ESCOLA VERDA

Dissabte dia 1 de desembre un grup representatiu de l’escola va anar a la Sala Àgora del Museu Agbar de les Aigües de Cornellà del Llobregat a recollir el distintiu d’Escola Verda.
Des d’aquí felicitem molt especialment a la comissió d’Escola Verda per tot el seu treball al llarg dels últims cursos, també a l’alumnat i a vosaltres famílies per tot el vostre suport.
Durant el mes de gener farem la inauguració oficial a l’escola.

CASAL DE NADAL

MERCAT MÀGIC NADAL PER LA MARATÓ

Us volem donar les gràcies 🤗per la quantitat de donacions que hem rebut pel Mercat Màgic de Nadal que celebrarem el proper dia 16 de desembre 💫🎅🏻🎄
Com sabem que molts de vosaltres encara voleu donar joguines i manualitats nadalenques✨ fetes per vosaltres, aquesta setmana continuarem posant la taula de donacions a les hores d’entrada i sortida de l’escola🏫
Us esperem amb molta il·lusió🤩

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA AMPA 2018