Informació Socis 2019/2020

Benvolgudes famílies,

En aquest moment en què ens estem preparant pel curs 2019-2020 us fem arribar la informació pel curs vinent.

Com ja sabeu l’AMPA és l’associació, de mares i pares, que dóna suport a l’escola. El seu objectiu principal és complementar les activitats acadèmiques i la gestió de l’adquisició de les bates, el xandall de l’escola, realitzar activitats els dies de lliure disposició i també la gestió de compra dels llibres de text de primària, i de reutilització.

L’AMPA som tots i us engresquem a formar-ne part, qualsevol suggeriment o ajuda sempre serà benvinguda. La Junta de l’AMPA és qui coordina totes les tasques a realitzar.

Per tal de seguir millorant la nostra escola ens cal la col·laboració econòmica de totes les famílies. El preu de la quota de l’AMPA és de 27€ per familia (1 fill/a), 32€ (2 fills), 37€ (3 fills), 42€ (4 fills) assegurança inclosa. A més, com ja sabeu, sent soci de l’AMPA, obtindreu descomptes en els llibres, el xandall, la bossa i les bates dels vostres fills/es, etc…

Aquest any heu de fer efectiva, tant la quota de soci (P3 a 6è) com la compra de llibres (1r a 6è) i la reutilització a través de la web: http://www.comercialgirona.cat/comandes Codi escola: BADIAC0044

Els preus pel curs vinent són els següents:

Us recordem que l’horari d’atenció a l’oficina de l’AMPA durant els mesos de juny i juliol, per resoldre dubtes, els teniu publicats a la pàgina web, www.ampadolorsmarti.cat. A partir del 12 de juliol les oficines romandran tancades fins el setembre.

This site is protected by wp-copyrightpro.com