Informació Curs 2018/2019

EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Ja tenim a punt la proposta d’activitats extraescolars pel curs vinent, amb algunes NOVETATS. Donant un pas endavant en la formació dels nostres fills, incorporarem activitats amb un alt component científic i lúdic: ROBÒTICA i COOKING LAB. Ambdues les confiem a l’empresa especialitzada MENTS CREATIVES, amb una llarga experiència i professionals formats en robòtica, programació, ciència i tecnologia i en com utilitzar aquestes eines a l’aula.

El proper curs 2018 – 2019 les activitats començaran el dia 12 de setembre per tots els alumnes excepte els de P3, que començaran el 17 de setembre. La natació no començarà fins a l’octubre i finalitzarà al maig.

ATENCIÓ: AQUEST PROPER CURS LA DATA LÍMIT PER FORMALITZAR LES INSCRIPCIONS SERÀ EL DIA 30 DE JUNY, EXCEPTE PER ALS ALUMNES DE P3 QUE PODRAN FER-HO FINS EL 15 DE JULIOL. Passada aquesta data no es pot garantir l’accés a les activitats ni la viabilitat d’aquestes en cas de no tenir suficients alumnes per dur-les a terme. El dimarts 17 de juliol es publicarà a la web la relació d’activitats que no es podran oferir per manca d’inscripcions.

Esperem la vostra participació i col·laboració.

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com