EXTRAESCOLARS

FUNCIONAMENT DE LES EXTRAESCOLARS

 • ANIMA'ns gestiona les activitats.
  Enguany l’empresa Anima'ns farà la gestió dels extraescolars. Les extraescolars especialitzades seguiran a càrrec d'empreses o professionals externs que treballaran en col·laboració amb Anima'ns.
 • Cal ser socis de l'AFA
  Cal ser soci/a de l’AFA i estar al corrent del rebut per tal de tenir dret a les activitats que organitzem. Les famílies que tinguin deutes pendents caldrà que es posin al corrent de pagament per tal de poder continuar gaudint del servei.
 • Pagament de les activitats.
  El pagament de les activitats serà trimestral i es passarà el rebut entre l'1 i el 10 dels mesos d'octubre, gener i abril. Les despeses derivades del retorn de rebuts aniran a càrrec de la família implicada i són de 5 € per rebut retornat.
 • Inscripcions.
  Les inscripcions es faran via web o bé a través del document en paper, que s'haurà de dipositar a la bústia de l’AFA. L’ordre d’inscripció serà tingut en compte en cas que una activitat concreta tingui més demanda que oferta.
 • Anul·lació d'activitats.
  Si no s’assoleix un mínim d’inscripcions en una activitat, l’empresa es reserva el dret d’anul·lar-la. Si durant el curs l’activitat perd el nombre d’usuaris necessaris per dur-la a terme, l’empresa també es reserva el dret d’anul·lar-la.
 • Donar-se de baixa.
  Les baixes caldrà comunicar-les per escrit via correu electrònic o bé dipositant la baixa a la bústia de l’AFA. Les baixes caldrà comunicar-les 15 dies abans de l’acabament del trimestre, per tal de poder decidir sobre la viabilitat de l’activitat el trimestre següent. No s’acceptaran baixes mensuals tret que hi hagi un motiu de força major.

HORARIS 2019/20

ACTIVITATS 2019/20

LET'S PLAY | P3 - P5

Activitat en anglès on es pretén treballar continguts bàsics a través del joc, d'una manera lúdica i divertida. Imprescindible l'assistència les dues hores (P4 i P5). Seguirem treballant amb professors de l’acadèmia Partner Time.
73 €/trimestre

ANGLÈS | 1r - 6è

Activitat de treball de la llengua anglesa que permetrà, en format reduït, reforçar i ampliar els continguts treballats a la classe, sobretot l'expressió i la comprensió oral. Seguirem treballant amb professors de l’acadèmia Partner Time.
73 €/trimestre

INICIACIÓ ESPORTIVA | P4, P5

Pràctica de les habilitats motrius bàsiques que serveixen de punt de partida per a l'entrenament dels esports individuals i col·lectius. Els alumnes de P5 participen en les Trobades Esportives organitzades pel Consell Esportiu de l'Anoia (quatre dissabtes l’any). Cal vestir amb roba i calçat esportius. L’activitat pot ser d'1-2 hores i és voluntària. Si es decideix participar-hi, cal abonar una fitxa esportiva.
40,50 €/trimestre (1 dia) o 65 €/trimestre (2 dies)

POLIESPORTIU | 1R - 6È

Activitat esportiva de familiarització amb els esports bàsics, entrenament de les qualitats físiques i iniciació a la competició. Fomentem valors com l'esforç, la capacitat de sacrifici, la solidaritat i l'esperit d'equip, on cadascú té el seu espai. L'activitat inclou la participació optativa en els Jocs Escolars de l'Anoia; per tant, en cas de participar-hi, es demana compromís (assistència a les jornades corresponents de cada dissabte), l'abonament de la fitxa escolar i, en el cas dels esports d'equip, una inscripció. Cal vestir amb roba i calçat esportius. L’activitat en categoria prebenjamí (1r i 2n) podrà ser d'1 o 2 hores.
1r - 2n: 52 € (1 dia) o 65 € (2 dies)
3r - 6è 58 € (1 dia) o 75 € (2 dies)

NATACIÓ | P3 - 2N

Activitat que fem a la piscina de Les Comes amb monitors del Patronat d'esports. L'activitat comença i acaba a l'escola. El desplaçament es fa amb autobús. Els monitors de Les Comes organitzen els grups per nivell i decideixen els canvis que creuen oportuns. Els nens i nenes han de portar tovallola, banyador, casquet de bany i xancletes. Tota la roba i calçat han d'estar marcats. No es podrà berenar abans de l'activitat. Per qüestions de temps, no hi haurà dutxa ni es podrà berenar després de l'activitat. Es demana que els infants portin roba còmoda que els faciliti l'autonomia a l'hora de canviar-se.

INICIACIÓ AL PATINATGE | P4 - 4T

Iniciació al patinatge sobre rodes. Aprendrem a lliscar mantenint l'equilibri i a fer els primers moviments bàsics. Els patins poden ser en línia o de quatre rodes. Cal portar roba esportiva (casc i proteccions obligatoris).
40,50 €/trimestre

Danses urbanes | 3r - 6è

Activitat rítmica on es treballen conceptes de diferents disciplines de ball com poden ser l'hip hop, el zumba o el funky, entre d'altres. Cal que els infants vagin amb roba i calçat esportiu per poder moure's amb facilitat.
40,50 €/trimestre

Música | P4 - p5

Aproximació a la música a través de les melodies, d’un mode intuïtiu. És un projecte multidisciplinari per treballar la música a través del moviment, de l'expressió artística i corporal, de la creació d’històries i de la teatralització. Serà impartida per una professora de música.
80 €/trimestre

Teatre | 1r - 6è

Comencem a introduir-nos en el món del teatre treballant aspectes tan importants com l'expressivitat, la representació de les emocions o la superació de la vergonya, entre d'altres. Completarem la formació amb aspectes tècnics com la il·luminació, el so, el vestuari i l'attrezzo.
40,50 €/trimestre

Taller de cuina | 1r - 6è

Cuina freda. A través de la cuina els infants aprenen a organitzar-se, matemàtiques, a menjar bé, a endreçar... És per això que us proposem aquesta activitat, on els infants podran aprendre i passar-ho bé!
40,50 €/trimestre

Taller de creació | 1r - 6è

A través d'un fil conductor, que pot ser un conte amb personatges o un viatge per països del món, triarem un element representatiu i el treballarem amb diferents materials i expressions artístiques.
40,50 €/trimestre

Robòtica | P4 - 6è

Activitat a càrrec de Ments Creatives. Construcció i programació de robots. Comencem amb robots simples, avancem en la construcció de mecanismes i la programació del robot utilitzant sensors i actuadors diferents. Farem servir Lego Wedo, Mindstorms, Mbot, Robotis Play, Robotis Dream, Robotis Stem i tauletes associades. Amb aquesta activitat es volen potenciar valors com el treball en equip, aprendre amb la pràctica i el treball per projectes. La duració de l’activitat de 1r a 6è serà d'1 hora i 15 minuts.
80 €/trimestre

Mecanografia | 1r - 6è

Aprendrem a escriure correctament amb el teclat de l’ordinador.
40,50 €/trimestre

LUDOTECA

Espai d’acollida amb activitats dirigides i joc lliure. L’horari d’accés a la ludoteca els matins és de 7:25 a 8:35 i s’hi accedeix per la porta de P5A, a través del pati d’Infantil. Cal trucar a l’intèrfon. Recordeu-vos de tancar la porta de l’escola quan sortiu.

Us demanem que sigueu puntuals en l’entrada i recollida dels infants.
El tiquet del dia puntual s’ha de donar al tutor/a a primera hora de la jornada, per tal de poder confirmar els monitors segons el nombre d’alumnes que faran ús del servei.

PAGAMENT DEL SERVEI DE LUDOTECA:

En cas de fer servir el servei de manera fixa (mín. 3 dies a la setmana), es pot fer la inscripció emplenant aquest formulari.
En cas que vulgueu fer un ús esporàdic de la ludoteca, podeu comprar tiquets a l’oficina de l’AFA en el seu horari habitual o a través dels caixers del Banc Sabadell. Aquí us expliquem com comprar els tiquets pel caixer.

PREUS:

5 dies/setmana 2 h: 130 €
5 dies/setmana 1h 30 min: 100 €
5 dies/setmana 1 h: 75 €
5 dies/setmana 30 min: 45 €
4 dies/setmana 1 h: 69 €
3 dies/setmana 1 h: 60 €

ESPORÀDICS:
1 hora: 3 €/dia (mín. 5 tiquets | 15 €)
30 min: 2 €/dia (mín. 5 tiquets | 10 €)

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LES EXTRAESCOLARS

 • Es prega puntualitat en la recollida dels alumnes a fi de respectar l’horari de l’activitat i la sortida dels monitors.
 • Cal comunicar prèviament al centre l’absència de l’extraescolar avisant el tutor.
 • Cal respectar el material utilitzat en les activitats.
 • Cal respectar en tot moment els monitors/es, companys/es i la resta de personal del centre.
 • No es poden menjar xiclets ni llaminadures.
 • No es poden utilitzar videojocs ni telèfons mòbils mentre dura l’activitat.
 • A les activitats de tarda es berenarà a la finalització de les mateixes
 • Les activitats són a porta tancada. Preguem que ho respecteu per al bon funcionament de l’activitat.
 • L’Ampa es reserva el dret de fer canvis puntuals o definitius en el monitoratge per causes que ho requereixin.
 • L’Ampa es compromet a lliurar dos informes anuals de cada alumne per activitat per tal que la família pugui conèixer l’evolució del seu fill/a.
 • L’Ampa es compromet a fer com a mínim una activitat anual de portes obertes a les famílies per totes aquelles extraescolars que ho requereixin
 • En cas de condicionants meteorològics o activitats puntuals que es celebrin a l’escola, l’Ampa es reserva el dret de reubicar l’activitat en un espai diferent a l’habitual, o fins i tot suspendre l’activitat.
 • L’Ampa disposa d’un protocol d’incidències per les activitats extraescolars seguint la mateixa línia que l’escola i el menjador. El podreu trobar a la web de l’Ampa.
 • Per qualsevol activitat extraordinària que es pugui dur a terme fora del centre (partits de jocs escolars, actuacions al Saló de la infància…), seran d’igual aplicació les normes generals de funcionament.
 • Puntualment es pot demanar que els alumnes aportin algun tipus de material fungible o de reciclatge per fer activitats.

This site is protected by wp-copyrightpro.com