Informació Curs 2017/2018

Informació Curs 2017/2018

EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Ja tenim a punt la proposta d’activitats extraescolars pel curs vinent. Aquesta proposta porta alguns canvis degut a la millora que s’ha volgut fer a l’activitat d’anglès. A partir del curs vinent, us volem anunciar que, donant un pas endavant en la formació d’anglès dels nostres fills, confiarem la seva posada en marxa a una empresa especialitzada que desplaçarà a la nostra escola els seus docents (Partner-Solution.biz, S.C.P). Això suposarà alguns petits canvis en la graella d’activitats de l’any passat. També hi afegim la normativa de funcionament de les activitats en general, així com normatives o informacions específiques per activitat en cada cas.

El proper curs 2017 – 2018 les activitats començaran el dia 12 de setembre per tots els alumnes excepte els de P3, que començaran el 18 de setembre. La natació no començarà fins a l’octubre i finalitzarà al maig.

ATENCIÓ: AQUEST PROPER CURS LA DATA LÍMIT PER FORMALITZAR LES INSCRIPCIONS SERÀ EL DIA 30 DE JUNY, EXCEPTE PER ALS ALUMNES DE P3 QUE PODRAN FER-HO FINS EL 15 DE JULIOL. Passada aquesta data no es pot garantir l’accés a les activitats ni la viabilitat d’aquestes en cas de no tenir suficients alumnes per dur-les a terme. El dimarts 18 de juliol es publicarà a la web la relació d’activitats que no es podran oferir per manca d’inscripcions.

Esperem la vostra participació i col·laboració.